III. ŽNL – Derbi Zrinskog i vodećeg Miholjca

U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi centar u nedjelju 2. lipnja, igraju se susreti posljednjeg 18. kola. Utakmice počinju u 17 sati i 30 minuta, a parovi su: Vaška – Tehničar, Orešac – Slaven, Borova – Suhopolje, Stara Brezovica – Slavonac, Brana – Graničar Žlebine.

U okviru posljednjeg 18. kola u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi istok Kozice će u subotu s početkom u 18 sati ugostiti Zrinski iz Noskovaca. Ostali susreti su na rasporedu u nedjelju u 17 sati i 30 minuta, a najzanimljivije će biti u Novoj Bukovici gdje se igra derbi koji će odlučiti o prvaku između drugoplasiranog Zrinskog i vodećeg Miholjca. Preostali parovi su: Krčevina – Ćeralije, Mladost Bakić – Meljani, Mladost Čađavica – Grabić.

U nedjelju se također igraju susreti posljednjeg 18. kola u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi zapad. Početak utakmica je u 17 sati i 30 minuta, a parovi su: Aršanj – Otrovanec, Sloga Dugo Selo – Dinamo Kapela Dvor, Drava – Podravec, Bilogorac – Sokol. Utakmica između Turnašice i Mladosti iz Vukosavljevice na rasporedu je 9. lipnja. (www.icv.hr; vle)