Očekujemo pobjedu Hrvoja Milera

U Mjesnom domu u Bušetini, održan je veliki predizborni skup koalicije stranaka HDZ-HSP AS za općinu Špišić Bukovica na kojem se okupio velik broj mještana, kako Bušetine, tako i s područja cijele Općine Špišić Bukovica. U Bušetini su nazočni pozdravili: nositelja liste za Županijsku skupštinu, saborskog zastupnika i predsjednika ŽO HDZ-a VPŽ Josipa Đakića, župana te dopredsjednika ŽO HDZ VPŽ Tomislava Tolušića, predsjednicu ŽO HSS VPŽ Anu-Mariju Petin, povjerenika HSP AS za VPŽ Matu Bubaša, kao i pristiglog gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina, i nazočne načelnik, Željka Grgačića (Pitomača), Đuru Bukvića (Lukač), Dražena Peića (Gradina)… Na skupu su predstavljeni i kandidat za načelnika Hrvoje Miler i njegov zamjenik Rudolf Ilić.
Na početku skupa, govorio je kandidat za zamjenika načelnika Rudolf Ilić koji je kazao:
– Kao mještanin Špišić Bukovice i obrtnik, borio sam se i borit ću se za ovu općinu. Mi jesmo mala općina, ali s vrijednim, poštenim i ponosnim ljudima. Imamo sve potencijale za razvoj. Uvijek ću se boriti za malog čovjeka, jer sam i ja jedan od njih. Danas je teško opstati uz SDP-ovu kukuriku koaliciju jer drugovima ništa nije sveto, ni crkva ni škola i zato ih treba poslati u povijest.
Budući načelnik Špišić Bukovice, Hrvoje Miler, između ostalog je kazao:
– Zahvaljujem se svima koji su glasovali za nas u prvom krugu. HDZ je s partnerima uvjerljiv pobjednik ovih izbora, u svim gradovima i općinama, a tako i u Špišić Bukovici. Uz sve ono što je izgrađeno, izgradit će se i nove škole, Bušetini, Rogovcu, Vukosavljevici i Okrugljači. Asfaltirat će se nove ceste, obnoviti mjesni domovi. Tako smo radili do sada, tako ćemo i ubuduće.
Potom se je nazočnima obratio načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić, koji je rekorder ovih izbora na području Virovitičko-podravske županije s gotovo 75 posto osvojenih glasova.
– I moj zamjenik Davor Špoljar i ja, došli smo dati punu potporu Hrvoju Mileru. On ima mladost, volju, želju i kapacitet biti načelnik vaše općine. U nedjelju 2. lipnja, nemojte ništa prepuštati slučaju i vjerujem u veliku i veličanstvenu pobjedu vašeg načelnika. Izađite na izbore i podržite Hrvoja Milera, koji će biti novi načelnik Općine Špišić Bukovica.
Govorila je i predsjednica ŽO HSS Virovitičko-podravske županije Ana-Marija Petin.
– Vidjeli ste na području Virovitičko-podravske županije kako jedna velika koalicija može ostvariti veliku pobjedu. A zašto? Jer su iza nas odrađeni projekti, odlični rezultati i rad. Što to radi SDP i njegovi partneri? Ništa korisno za ovaj narod. Oni jedino povećavaju PDV, smanjuju poticaje, donose nakaradne zakone o poljoprivrednom zemljištu. Od njih nam ništa dobro nije došlo. U nedjelju dajte svoj glas za Hrvoja Milera, novog načelnika Općine Špišić Bukovica.
Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, u uvodu se zahvalio svima na potpori te potom naglasio.
– Ovdje na području Špišić Bukovice je bilo pet kandidata za načelnika, od toga njih četvorica su bila iz “desne” opcije. Po meni, ovdje na području Špišić Bukovice je riješena situacija i Hrvoje Miler će biti novi načelnik općine. On dolazi na mjesto Ivice Lulića koji je dobro radio, a nasljedit će ga mladost i elan Milera i Ilića. Županija vam stoji na raspolaganju u svakom vašem projektu za dobrobit općine Špišić Bukovica i svakog njenog stanovnika.
Na kraju velikog skupa, obratio se je saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić.
– Hvala vam na potpori koju ste dali Hrvoju Mileru u prvom krugu. Naš cilj je pobijediti na području cijele Virovitičko-podravske županije, u svakoj općini i gradu i tako će i biti nakon 2. lipnja. Ova lijeva opcija, koja vodi Hrvatsku u propast, je nešto najgore što se našoj zemlji moglo dogoditi. Crveni su Hrvatsku doveli do ponora. Narod je to prepoznao, pa eto, niti njihov županijski predsjednik nije pobijedio u svojoj općini, u Novoj Bukovici. SDP je izgubio sve, a izgubit će i ovdje u nedjelju 2. lipnja. Vjerujem da će i HSS, zbog srodnosti naših stranaka, na području ove općine dati potporu načelniku Hrvoju Mileru kao i u budućem sastavu općinskog vijeća. Svaka mala općina pa tako i Špišić Bukovica, u budućnosti imaju velike mogućnosti u povlačenju sredstava iz Europske unije. Iskoristite te mogućnosti i u nedjelju, 2. lipnja glasujte za Hrvoja Milera. (www.hdz-vpz.com)

[nggallery id=1825]