Vatra i dalje u vrhu HR TOP 40

Na vrhu HR TOP 40,  Službene nacionalne liste radijskog emitiranja aktualnih domaćih singlova, u tjednu od ponedjeljka, 20. do  zaključno s nedjeljom, 26. svibnja,  ista je trojka kao i prethodnog tjedna: Parni valjak prvi, Natali Dizdar druga i Vatra na trećem mjestu.

Dok se oni ne daju s postolja, izazivača ne nedostaje. U Top 10 ovoga su tjedna ušle nove pjesme klape Rišpet „Projdi mojon kalon“ (6. mjesto) i Luke Nižetića „Vječno“ (10. mjesto), ali i suradnja Borisa Novkovića i Sare Grimaldi. U klubu 10, koji najviše vole urednici 80 radijskih postaja u Hrvatskoj, od prošlog tjedna su ostali svježi hitovi koje imaju Hladno pivo, Oliver Dragojević, Nina Badrić te Davorin i Bogovići.

U drugoj polovici liste koju za Institut hrvatske glazbe obrađuje sustav PlayKontrol još je nekoliko potpuno novih singlova: na 21. mjestu „Ilegala“ Ivana Zaka, na 29. Psihomodo Pop i „Zločest ko pas“. U sljedećim tjednima treba računati i na uspon novih pjesama Crvene jabuke „Imam neke fore“ (31. mjesto) i Tonyja Cetinskog „Jednom u životu“ (32. mjesto). (www.icv.hr)