Pismo biračima Ivana Roštaša

Poštovane Slatinčanke i Slatinčani,

Hvala Vam što ste u prvom krugu izbora za gradonačelnika Grada Slatine svoj glas dali meni i mojim zamjenicima i tako podržali dosadašnji rad i rezultate. Kroz izgradnju prometnica, poduzetničkih zona i komunalne infrastrukture stvorili smo sve potrebne preduvjete za dolazak investitora i gospodarski razvoj. Spreman sam zajedno sa svojim suradnicima dalje nastaviti rad na svim započetim i planiranim projektima, a Vaša potpora bit će nam poticaj da budemo još bolji i uspješniji. Realizaciju započetih gospodarskih projekata i otvaranje novih radnih mjesta usporila je svjetska kriza, koja nije obišla niti naš grad. Uvjeravam Vas da će do kraja godine započeti realizacija nekoliko projekata. U prilog tome govori činjenica da je u tijeku izdavanje građevinske dozvole za izgradnju Energane u Poduzetničkoj zoni Trnovača, za koju su osigurana sredstva u iznosu od 150.000.000 kuna, te započeti pripremni radovi. Grad Slatina ima najveći broj realiziranih projekata u Virovitičko-podravskoj županiji financiranih iz fondova Europske unije, što govori da smo spremni dočekali ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju.

Mi ne dajemo lažna obećanja i to su prepoznali glasači u cijeloj Županiji. Naša pobjednička koalicija ima većinu u županijskoj skupštini, te gradskim i općinskim vijećima, a dobila je i najveći broj vijećnika u Gradskome vijeću Grada Slatine. Takav SDP-ov neuspjeh ne može popraviti niti drugi krug izbora.

Dragi sugrađani, ne birate Vi između Ivana i Slobodana, nego između iskustva i neiskustva, znanja i neznanja, konkretne ponude i praznih obećanja. Nemojte eksperimentirati i poslije žaliti, kao neki koji su dali glas Kukuriku koaliciji na državnoj razini. Uvjeren sam da smo na pravome putu i da ćemo zajedno naš grad učiniti poželjnim za život svih nas i generacija koje dolaze.

Uvijek uz svoj grad, Vaš gradonačelnik
Ivan Roštaš