Šipkom razbijeno vjetrobransko staklo Stjepanu Kranjecu…

U noći sa subote na nedjelju dogodio se vandalski čin u Virovitici. U dvorištu Vatrogasnog doma u Ulici Vladimira Nazora u Virovitici razbijeno je vjetrobransko staklo na mercedesu virovitičkih registarskih oznaka vlasnika Stjepana Kranjeca, stopostotnog hrvatskog ratnog vojnog invalida, inače bivšeg dugogodišnjeg predsjednika virovitičke Hvidre.
– U nedjelju ujutro došao sam do automobila i uočio staklo na suvozačevom sjedalu. Pored automobila je bila dugačka željezna šipka. Ostao sam u šoku. Pozvao sam policiju, no moram kazati da nisam zadovoljan s obavljenim policijskim uviđajem. Nisu fotografirali ni automobil, ni predmet s kojim je počinjeno to zlodjelo, a koji se nalazio samo dva metra od automobila, bačen u travu. Na ovom mjestu već 11 godina parkiram automobil i ne znam kome je sada zasmetao.
Automobil je odvezen na popravak, a šteta je procijenjena na više od 1000 eura.  Zanimljivo, u istom dvorištu, desetak metara dalje, parkiran je i mercedes Josipa Đakića, saborskog zastupnika, predsjednika Hvidre RH i ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Nameće se pitanje jesu li vandali možda željeli razbiti neki drugi automobil, a ne od Stjepana Kranjeca, te ima li ovaj slučaj veze s razbijenim privatnim automobilom gradonačelnika Slatine Ivana Roštaša, kojemu je zadnje vjetrobransko staklo prošli tjedan nepoznati počinitelj razbio ciglom… (www.icv.hr)

[nggallery id=1807]