Vraća se trgovina u Rezovačke Krčevine !?

Grad Virovitica je raspisao natječaj za zakup poslovnog prostora u mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama, u kojemu se ranije nalazila trgovina mješovitom robom.

Nakon što je bivši zakupac odustao od daljnjeg zakupa, trgovina je zatvorena pa su žitelji Rezovačkih Krčevina bili primorani po najnužnije potrepštine odlaziti u trgovinu u obližnji Rezovac.

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin naglasio je zadovoljstvo što će budući zakupac ponovno otvoriti trgovinu, te što će žitelji jednog od najudaljenijih prigradskih naselja napokon kupovinu moći obavljati u svom naselju.

U raspisivanje natječaja za prodaju poslovnog prostora u mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama, Grad je raspisao i natječaj za prodaju poslovnog prostora u prizemlju zgrade na Trgu fra Bonifacija Gerbera, preko puta Gradske tržnice, te natječaj za  prodaju stanova i poslovnih prostora smještenih u stambeno-poslovnoj zgradi u Radićevoj ulici, u zgradi u kojoj je bio smješten dio Gradske uprave.

Budući da su djelatnici Gradske uprave iz tog prostora preseljeni u zgradu bivše vojarne, Grad je odlučio prodati sve stanove i poslovne prostore u tom objektu. (www.icv.hr; zc)