Zajednički u ostvarenje 144 projekta…

Na današnjem prijamu u Gradskoj upravi Ivica Kirin je zahvalio  svim koalicijskim partnerima na podršci koju su mu dali za novi gradonačelnički mandat, kao i na podršci koju su dali za izbor članova Gradskog vijeća u kojoj će koalicija stranaka HDZ-HSS-HSLS-HSP dr. Ante Starčević i predstavnici umirovljenika imati većinu u novom sazivu Vijeća.

Ivica Kirin je naglasio kako koalicija zajedničkim snagama kreće u ostvarenje 144 projekta vrijednih oko 5 milijardi kuna, a koji bi uz razvoj gospodarstva trebali pokrenuti i otvaranje novih radnih mjesta.

Zahvalu koalicijskim partnerima uputio je i saborski zastupnik Josip Đakić, nositelj koalicijske liste za Županijsku skupštinu u kojoj je također koalicija stranaka HDZ-HSS-HSLS-HSP dr. Ante Starčević-Blok umirovljenici zajedno ostvarila većinu mandata u novom sazivu Županijske skupštine.

Josip Đakić iskoristio je ovu prigodu i pohvalio rad Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Kirinom, ali i rad svih gradskih tvrtki koje su za svoje poslovanje u prošloj godini dobile bezuvjetno mišljenje Državne revizije. (www.icv.hr; zc; fotografije: Matija Rođak)

[nggallery id=1815]