31. kolovoza – 7. po redu Dan udruga VPŽ

U okviru proslave Dana Virovitičko-podravske županije, koji se već tradicionalno obilježava nizom prigodnih manifestacija, u Virovitici će se 31. kolovoza održati Dan udruga Virovitičko-podravske županije. Tu manifestaciju organiziraju Virovitičko-podravska županija i Udruga SOS telefon – POZIV U POMOĆ iz Virovitice, a održat će se kao i prošle godine zajedno s 3. sajmom agroproizvoda i opreme Agroexpo 2013.

Svaka udruga izlagač ima priliku predstaviti svoj rad na besplatnom štandu kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruge i kako bi se građani mogli uključiti u programe ili projekte. Udruge koje će sudjelovati u ovogodišnjem Danu udruga imaju mogućnost osim na štandu predstaviti se i na pozornici kraćim programom – predstavom, plesom, pjesmom i sl. Napominjemo da će se ove godine birati i najbolje uređeni štand.

Pozivamo  sve zainteresirane udruge s područja Virovitičko-podravske županije koje žele sudjelovati u Danu udruga Virovitičko-podravske županije da popune prijavnicu koja se nalazi u privitku te je pošalju zaključno s 2. kolovoza 2013. godine e-mailom na sos.vt@email.t-com.hr, poštom na adresu SOS telefon – POZIV U POMOĆ,  Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33 000 Virovitica, faksom na broj 033/721-922 ili donesu osobno u prostorije Udruge svakim radnim danom od 12 do 16 sati.

Za sve dodatne informacije organizatore možete kontaktirati svakim radnim danom od 12 do 16 na telefon 033/721-500. (vpz.hr)