Ćeralijama kadeti, Suhopolju pioniri

Ćeralije je u Gornjem Bazju, na Stadionu Želimira Romića, priredilo veliko iznenađenje pobijedivši Viroviticu na jedanaesterce 5:3 (regularni dio utakmice završio je 1:1), te su osvojile Županijski nogometni kup za kadete. Kup za pionire osvojilo je Suhopolje pobjedom nad Viroviticom 6:5, također nakon jedanaesteraca jer je regularni dio završio 1:1.
U užarenoj atmosferi na stadionu Želimira Romića pred 200 gledatelja, Ćeralije su povele golom Marija Đorđevića u 18. minuti i to s igračem manje. Naime u 10. minuti Marko Ević je zaradio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača. Virovitica je uspjela izjednačiti u 53. minuti pogotkom Leona Brdarića kojem je minutu ranije vratar Ćeralija Danijel Čović „skinuo“ jedanaesterac. U pripetavanju precizni su za Ćeralije bili: Alen Simoni, Mario Jozić, Branko Milican i Igor Marković, dok je Čović obranio udarce Mateju Rajnoviću i Bojanu Tatiću. Kod Virovitice jedanaesterce su pogodili Marko Puškarić i Franko Aničić. Srebrne medalje Virovitici, te zlatne medalje Ćeralijama uručio je instruktor ŽNS VPŽ Željko Grbić. Pobjednički i prijelazni pehar kapetanu Ćeralija Alenu Simoniju dodijelio je tajnik ŽNS VPŽ, Krunoslav Moslavac.
U finalnoj utakmici kupa za pionire Virovitica je povela preko Davida Jurčevića (24. minuta), a izjednačujući gol djelo je Ivana Muselina (65. minuta). Pri izvođenju jedanesteraca Leo Hokman, Luka Vinovrški, Silvijo Buzuk i Davor Jurčević pogodili su mrežu vratara Suhopolja Mihaela Boroše, a Ivan Marković pogodio je vratnicu. U redovima Suhopolja redom su pogađali Ivan Muselin, Nikola Plavšić, Dominik Hodak, Dominik Šantavec i Karlo Huber. Srebrne medalje Virovitici, zlatne medalje Suhopolju i pobjednički i prijelazni pehar kapetanu Marinu Sertiću uručio je instruktor ŽNS VPŽ Željko Grbić. (www.icv.hr, vle, Fotografije: Vedran Lesić)

[nggallery id=2003]