Turnir u streljaštvu povodom Dana općine Čađavica

U povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana Općine Čađavica, Zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije i Općina Čađavica organiziraju pozivni turnir u streljaštvu serijskom malokalibarskom puškom. Turnir će se održati na prostoru „Pjeskare“ u Čađavici sutra od 9 do 13 sati.

Sudionici turnira su članovi 25 braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata iz Virovitičko-podravske županije te iz Požege, Osijeka, Kutine, Bjelovara, Koprivnice, Slavonskog Broda i Našica, 8 ekipa mjesnih odbora Općine Čađavica te 6 lovačkih društava. Najbolji u pojedinačnoj konkurenciji bit će nagrađeni medaljama, a za najbolje ekipe u kategorijama Udruga hrvatskih branitelja, mjesnih odbora Općine Čađavica i lovačkih društava predviđeni su pehari i medalje.

Po završetku turnira organiziran je u 14 sati ručak za sve sudionike i goste. Suorganizatori turnira su Streljački savez Virovitičko-podravske županije, pokrovitelji turnira su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, medijski pokrovitelji Informativni centar Virovitica, Pitomi radio, radio Slatina i radio Orahovica. (www.icv.hr; kp)