Josip Nemec primio momčad ŠRK Šaran

Gradonačelnik Josip Nemec primio je mlade orahovačke ribiče Tomislava Milovca, Ivana Bušljetu i Dennija Volenika, koji su proteklog vikenda na završnici Državnog prvenstva u lovu ribe udicom na plovak osvojili sjajno treće mjesto te kapetana momčadi Danijela Volenika i tajnika kluba Vladimira Macanića. U konkurenciji od 22 momčadi, ŠRK Šaran ostvario je sjajne rezultate, ostavivši iza sebe puno eminentnije klubove.

„Ovo je nezapamćen sportski rezultat na području Grada. Iznimna mi je čast što vam se mogu zahvaliti na sjajnim rezultatima, ali i na odličnoj promociji Orahovice. Iz ovog rezultata vidljivo je da su sva sredstva koja su uložena u vaš odlazak na prvenstvo bila isplativa. Ovi vrhunski rezultati veliko su priznanje vašem radu, ali i klubu“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

U znak zahvalnosti za promociju Grada i ostvarene sjajne rezultate, gradonačelnik je mladim sportašima uručio knjigu Miroslava Gazde Zavičajnici grada Orahovice 1848 – 1942. U ime ŠRK Šaran, tajnik kluba Vladimir Macanić uputio je zahvalu gradonačelniku na potpori bez koje ne bi bili u mogućnosti otići na prvenstvo. Na kraju druženja, gradonačelnik se mladićima još jednom zahvalio, poželio im je puno sreće te da nastave i dalje trenirati sa istom voljom, željom i ljubavlju prema sportu. (orahovica.hr)

[nggallery id=2076]