Mladež DVD-a Vukosavljevica zadovoljna kampom u Fažani

Mladež DVD-a Vukosavljevica sudjelovala je sa svojim voditeljima u radu 3.smjene 18. kampa vatrogasne mladeži u Fažani. Voditelji su im bili Zlatko Maraković i Mario Capan. Vatrogasna mladež, jednog od najboljih DVD-a u Virovitičko-podravskoj županiji, ove godine je po prvi puta sudjelovala u kampu vatrogasne mladeži i to sa 10 članova muške mladeži.

Kroz sedam dana u kampu, dopodnevni sati bili su posvećeni nastavi sa predmetima vatrogasne tematike, koja je mladeži bila dobro poznata. Popodnevni sati bili su posvećeni vatrogasnim natjecanjima i igricama. Mladež DVD-a Vukosavljevica osvojila je prva mjesta u svim natjecanjima: odbojka na pijesku, badminton, potezanje užeta, graničar, relejna dobava vode, kuglanje, alka u tačkama, spajanje cijevi svezanih nogu, hodanje u slalom svezanih nogu… Sve svoje slobodno vrijeme iskoristili su uređenjem okoliša bungalova gdje su od različitih prirodnih materijala napravili logo svog DVD-a i ispisali ima županije poradi čega su na kraju dobili diplomu za najbolje uređenu okućnicu. Također su u jednom od dana boravka ondje posjetili i Aquarium park u Puli.

Na kraju su izjavili voditelji, zajedno sa svojom mladeži: ”Sve vrijeme provedeno u kampu i izvan njega proveli smo u zabavi, rekreaciji i nezaboravnim događajima koja ćemo pamtiti cijeli život te se nadamo da smo svojim vladanjem, zalaganjem i radom opravdali ukazanu nam čast boravka u kampu Fažani. Velika zahvala VZŽ-u, VZO-u i DVD-u Vukosavljevica koji su nam omogućili ovih prekrasnih 7 dana provedenih u kampu.” (vz-vpz.hr)

[nggallery id=2099]