Nagradna igra: Dva dana u Harkanyu

Ljeto je i sezona godišnjih odmora. Svi Vas pitaju gdje i s kim ćete na godišnji odmor, ali nitko Vas ne pita s čime. Kućni budžet je sve tanji, no Radio Virovitica ima rješenje za Vas i Vama dragu osobu. Naime, u suradnji s Drava hotelom iz Harkanya osigurali smo za dvije osobe dva nezaboravna dana u najpoznatijem mađarskom termalnom lječilištu u Harkanyu.

Što sve očekuje Vas i Vašeg partnera u Drava hotelu: smještaj za 2 osobe, za 2 noći u apartmanu, doručak švedski stol, večera, welcome drink, švedska masaža 25 minuta, korištenje wellness centra sa sljedećim uslugama: unutrašnji bazen; finska sauna; infra kabina; parna kabina; solna kabina; pjenušavi bazen; fitness sala, terasa za sunčanje, korištenje kupaćeg mantila, parkiranje, internetski priključak. I sve to besplatno. Vaše je samo da osigurate prijevoz do Harkanya.

Kako do nagrade? Jednostavno. Od utorka, 16. srpnja, pa do petka, 19. srpnja, otvoren je naš telefon 060/515-515. U režiji je potrebno samo ostaviti osobne podatke – ime i prezime, te broj telefona. Možete se javiti više puta jer tako povećavate izglede da ćete upravo Vi biti izvučeni u završnom izvlačenju u petak, 19. srpnja, u 9.50 sati. Već sada zovite 060/515-515 u tijeku je ljetna nagradna igra Radija Virovitice – Dva nezaboravna dana u mađarskom Harkanyu. Svoje podatke možete ostaviti sve do 17.30 sati. (www.icv.hr)

Drava hotel Harkany