Papuk se konačno odlučio – igrat će u 1. ŽNL

Tjedan dana trajali su pregovori i razgovori u orahovačkom Papuku da bi se večeras konačno odlučilo. Naime, prije tjedan dana iz Uprave NK Papuk izašla je prva vijest o mogućem igranju u 3. HNL ukoliko se pronađu sponzori. Potom su uslijedile različite izjave u više medija, jednima su rekli jedno, drugima drugo i ponedjeljak navečer je napokon donio konačnu odluku. U sezoni 2013./2014. Papuk će i dalje igrati 1. Županijsku nogometnu ligu! :

– Razlog – novac kojeg nemamo za 3. ligu. Trener i dalje ostaje Zoran Mandić, ekipa će manje-više ostati na okupu i idemo po još jedan naslov prvaka pa ako iduće godine bude 4. lige igrat ćemo u njoj. – rekao je nakon sastanka Uprave, tajnik Papuka Darko Krsnik. Trener Zoran Mandić također je potvrdio da ostaje na orahovačkoj klupi:

– Da, ostajem trener Papuka i idemo po još jedan naslov prvaka jer mi drugačije niti ne znamo igrati i postaviti stvari. U ovoj ligi jesmo najbolji i pokazali smo to, i sad ćemo ponovno.  – kratko je rekao Mandić. Na žalost svih simpatizera i posebno igrača, Orahovica je i dalje osuđena na županijski nogomet pa iako on bio zanimljiv jer se igra sa susjedima i starim rivalima, mnogi će reći – nije to, to. Orahovica to ne zaslužuje, no surova realnost misli drugačije, ili kako kaže stara narodno poslovica ”Pokrij se onoliko koliko ti je deka dugačka”, a Papukova je očito prekratka ! (www.icv.hr; vg)