Za vikend Izletište Orah posjetilo 12.000 gostiju

Najpoznatije slavonsko kupalište konačno je dobilo svoj pravi ljetni sjaj. Iako prvi ljetni dani nisu obećavali dobru sezonu, nekoliko iznimno vrućih proteklih dana potaknulo je velik broj ljudi da osvježenje potraže upravo na Izletištu Orah.

Šareni kupaći kostimi, lopte na napuhavanje i luftići uljepšavali su orahovačko jezero. Dok su se neki sunčali, drugi su osvježenje potražili u vodi koja je vrlo ugodne temperature. Postavljen je rekord u posjetu izletištu za ovu sezonu kada je zabilježeno oko 12.000 gostiju za jedan vikend. Registracijske oznake pokazivale su goste iz cijele kontinentalne Hrvatske. Na taj način Orahovica je opravdala epitet značajnog turističkog odredišta i atrakcije u Slavoniji i šire.

Izletište Orah je nekoliko posljednjih godina istinska ljetna atrakcija u Slavoniji, budući da jezero mami uzdahe domaćih kupača, mnogobrojnih znatiželjnika, odnosno turista koji dolaze sa svih strana svijeta, a iznimka nije ni ova sezona. Vremenska prognoza najavljuje sunčano vrijeme i visoke temperature, stoga predlažemo da osvježenje potražite na Izletištu Orah, bilo na suncu uz jezero ili u debelom hladu. (orahovica.hr)

[nggallery id=2232]