Salon za uljepšavanje ML-STYLE

Virovitički Salon za uljepšavanje ML-STYLE mjesto je nakon čijeg posjeta će se zasigurno okretati za vama, mjesto u čijem okruženju ćete se osjećati ugodno, a ljubazno osoblje ponudit će vam vrhunski tretman kako biste izgledali lijepo i zanosno svaki dan ili u posebnim životnim trenucima, mjesto za žene, muškarce, ali i djecu.
Da bi vaš muškarac imao frizuru kakvu nema nitko, brinu se vješte ruke djelatnica ML-STYLE, a i vaše dijete dobit će frizuru iz snova. Naravno, ako muškarac želi promijeniti boju kose, skriti sijede vlasi, pobrinut će se za vas u Ulici Josipa Jurja Strossmayera 43 u Virovitici nudeći vam vrhunske palete proizvoda koje koriste profesionalci i koje će vašem muškarcu podariti novi sjaj. Djevojke i žene oduševit će se svečanim frizurama, bojanjem kose, ali i modernim frizurama. Djevojkama koje iščekuju najvažniji dan nudi se veliki izbor vjenčanih frizura ili frizura po vlastitoj želji, peglanje kose, a posebna atrakcija je revolucionarno ravnanje kose Steampod uređajem nakon kojega će vaša kosa ostati ravna do 72 sata.
Sa Steampodom uvodi se revolucija u umjetnost ravnanja i stiliziranja kose peglom. Kao što samo ime govori, ključni element je para: Steampod je prvi uređaj za zaglađivanje kose na svijetu koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom iz posebno ugrađenih parnih generatora. Nudi vrlo upečatljive prednosti korištenja zahvaljujući tehnološkoj inovaciji:
• Sustav demineralizacije vode za paru neusporedive čistoće
• Pet različitih temperatura (od 170 do 210°C) ovisno o željenom stilu i osjetljivosti kose
• Izrazito tanak pokretni češalj za raspetljavanje kose prije aplikacije
• Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive metalne ploče za jednakomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova
• Kosa ostaje ravna i pod utjecajem vlažnog vremena.
Tu je i mogućnost Unlimited liss usluge. Uz Steampod uređaj, za 450 kn kratka kosa, 550 kn poluduga kosa i 650 kn za izrazito dugu kosu, vaša kosa će uz Unlimited liss uslugu Salona za uljepšavanje ML-STYLE biti trajno ravna do čak 3 mjeseca.
Izuzev trajnog ravnanja kose možete se odlučiti i za nešto klasično, trajnu ili minival.
Djelatnice tog iznimno popularnog virovitičkog salona brinu za vaše zdravlje i zdravlje vaše kose. Ovdje možete zatražiti bojanje kose visokokvalitetnim bojama ili preljevima za kosu bez amonijaka.Vašoj kosi vratit će prvobitan sjaj, fleksibilnost i snagu, ojačati prirodnu zaštitu kose. Ako pak želite ugraditi ekstenzije, tada je ML-STYLE pravo mjesto za vas. No, to nije sve. Odlučite li se za depilaciju voskom, šećernom pastom, ako želite ugradnju ili geliranje noktiju, pedikuru, bojanje obrva i trepavica, ili pak želite u solarij, nemojte zaobići ovo popularno mjesto virovitičke ljepote. Ako želite biti lijepi, ako želite izgledati ljepše, ako jednostavno želite izgledati drukčije, od glave do pete, po zaista povoljnim cijenama i stalnim akcijama, izaberite Salon za uljepšavanje ML-STYLE i nećete pogriješiti. (sponzorirani članak)

[nggallery id=2638]