Hat-trick Antonija Vratkovića za pobjedu Papuka

U sklopu 6. kola 1. ŽNL VPŽ u Orahovici je odigran veliki lokalni derbi između domaćeg Papuka i čačinačke Mladosti. Bio je to najmirniji derbi do sada, bez vatrenog navijanja, baklji, eksplozija oduševljenja kod zabijenog pogotka. Iskreno, pravim ljubiteljima nogometa iz oba mjesta to je pomalo i nedostajalo. Publika je ipak došla u zavidnom broju, svatko je svoje podržavao i derbi je ipak protekao u pravom nogometnom tonu.  Dobrog nogometa ipak, nije nedostajalo, u prvom redu od strane Papuka koji je dominirao tijekom cijelog susreta. Briljirao je Antonio Vratković koji je mrežu Grdića tresao tri puta, a u konačnoj pobjedi Papuka od 5:1 za domaće su još zabili Denis Prša i Benjamin Špoljarić dok je jedini pogodak za čačinačku Mladost postigao Marko Nemet:

-Trenutno smo znatno bolja momčad od Mladosti i pobjeda je više nego zaslužena. Jedna potpuno dekoncentracija u obrani koštala nas je tog pogotka, ali sve u svemu odigrali smo dobru utakmicu. – kratak je bio trener Papuka Zoran Mandić. Mladi strateg Mladosti iz Čačinaca Nikica Hat nakon uvjerljivog poraza rekao je:

-Papuk nije dopustio ni najmanje iznenađenje u utakmici i tako se postavio od početka do kraja. Jako teško smo dolazili do prilika, nažalost nismo bili ravnopravan protivnik. Golove smo primili zbog neiskustva seniorskog nogometa mlađih igrača i jedini lijek za to su utakmice i vrijeme ali ne znam dali imamo dovoljno vremena zbog trenutnog stanja na tablici. – zaključio je mladi čačinački stručnjak Nikica Hat. (www.icv.hr; vg)