III. ŽNL: Prekid u Vukosavljevici, Tehničar preuzeo prvo mjesto

III. ŽNL zapad: U Vukosavljevici se ozlijedio pomoćni sudac, glavni sudac prekinuo susret

U 5. kolu zanimljiv događaj odigrao se u Vukosavljevici gdje je utakmica između domaće Mladosti i Podravca pri rezultatu od 0:3 prekinuta u 70. minuti. Naime, domaći igrač Antonio Kostelac trčao je za loptom i sudario se s pomoćnim sucem Leonom Brdarićem, koji je zadobio udarac u koljeno i više nije mogao nastaviti suditi utakmicu te je glavni sudac utakmice Dinko Cafuta prekinuo susret. Turnašica je gostovala u Sedlarici gdje je porazila domaći Aršanj sa 6:0. Otrovanec je u Velikoj Črešnjevici bio bolji od domaćeg Bilogorca, a Kladare su slavile nad Dinamom iz Kapele Dvora. Drava je s „tricom“ pobijedila Mladost iz Starog Gradca. Nakon 5. kola ljestvicu predvodi Turnašica sa 12 osvojenih bodova.
Rezultati 5. kola: Bilogorac – Otrovanec 1:3, Mladost Vukosavljevica – Podravec (prekid u 70. min pri rezultatu 0:3), Kladare – Dinamo Kapela Dvor 4:3, Mladost Stari Gradac – Drava 0:3, Aršanj – Turnašica 0:6.

III. ŽNL centar: Tehničar preuzeo prvo mjestu, u stopu ga prati Orešac

Brana je porazom u 5. kolu od Orešca izgubila prvo mjesto na koje je pobjedom nad Borovom zasjeo Tehničar s 13 bodova, a Orešac ga prati u stopu s istim brojem bodova. Slaven je gostovao u Žlebinama gdje je porazio domaći Graničar, a Sloga je u Dugom Selu izgubila od Stare Brezovice. Bušetina 1947. i Vaška odigrali su 3:3.
Rezultati 5. kola:
Tehničar – Borova 4:0, Brana – Orešac 1:2, Bušetina 1947. – Vaška 3:3, Slaven – Graničar (Žl) 2:0, Sloga (DS) – Stara Brezovica 3:4.

III. ŽNL istok: Ćeralije i Miholjac na vrhu s istim brojem bodova

Ćeralije i dalje pobjeđuju. U 5. kolu na svom su terenu slavili nad Zrinskim iz Noskovaca s 9:1 te zadržali vrh tablice s 13 osvojenih bodova. Miholjac je pobjedom nad Mladosti u Bakiću zadržao priključak za Ćeralijama, te imaju isti broj bodova. U golijadi u Kozicama deblji kraj izvukao je gostujući Grabić, dok je Krčevina svladala Slavonca. Mladost iz Čađavice pobijedila je Meljane.
Rezultati 5. kola: Krčevina – Slavonac 3:1, Mladost Bakić – Miholjac 1:4, Meljani – Mladost Čađavica 1:3, Kozice – Grabić 5:4, Ćeralije – Zrinski Noskovci 9:1. (www.icv.hr; vle; foto: facebook)