Napio sam se i ne znam kako sam završio tu

Zanimljiv i pomalo neobičan događaj dogodio se ovaj vikend u Ulici Pavla Radića. Nepoznati provalnik je tijekom noći provalio u ljetnu kuhinju u toj virovitičkoj ulici. Drugo jutro vlasnici su utvrdili kako je netko nasilno ušao, ali nakon toga dočekalo ih je čudo.

– Ništa nije nedostajalo. Vidjelo se kako je provaljeno, iako je ključ bio u vratima i provalnik nije morao nasilno ulaziti. Ali, budući da je bila noć, očito ga nije vidio. No, na stolu nas je dočekalo iznenađenje, ceduljica i poruka provalnika – kazao nam je vlasnik (podaci su poznati redakciji).

Na ceduljici je pisalo.

“Dobar dan! Ja sam se napio i uopće ne znam kako sam završio tu kod vas. Samo sam odspavao. Nisam napravio štetu. Ako ima problema, nazovite me (ostavio je broj mobitela nap.a.). Hvala. Oprostite.

Nepoznati provalnik očito je zabunom skrenuo u krivo dvorište i u pijanom stanju odspavao u ljetnoj kuhinji. Drugo jutro su na kutnoj garnituri ostali jastučići složeni za spavanje, gdje je pošteni provalnik odmorio tijelo i dušu. (www.icv.hr, Ilustracija)