Suhopolje dobiva veliki kružni tok

Na prigodnoj svečanosti obilježen je početak radova na modernizaciji lokalne makadamske ceste između Gaćišta i Zvonimirova. U ime domaćina načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek kazao je da je taj projekt još jedan u nizu koje je Općina obećala realizirati u budućem razdoblju.
– Vrijednost investicije modernizacije s asfaltiranjem ove županijske ceste u dužini 1650 metara iznosi oko 900.000 kuna.
To je naše predizborno obećanje koje smo dali u kampanji za lokalne izbore, a evo već u prvoj godini mandata to smo i realizirali. Modernizacija ove prometnice vrlo je važna jer će se izgradnjom sjeverne virovitičke obilaznice pojačati promet kroz Suhopolje, a upravo iz tog razloga u njegovom središtu namjeravamo izgraditi i jedan veliki kružni tok koji bi trebao pridonijeti većoj sigurnost prometovanja – kazao je tom prilikom načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek, zahvalivši saborskom zastupniku Josipu Đakiću i županu Tomislavu Tolušiću na podršci u realizaciji svih projekata na području suhopoljske općine… (www.icv.hr, zc)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu