VIDRA učila od najboljih PR stručnjaka

U sklopu projekta e-Poslovanje, dvoje zaposlenika VIDRA-e, Sven Jesnković i Mateja Cah, sudjelovali na dvodnevnom treningu Komunikacijske vještine, odnosi s medijima i nastupi u medijima kako bi se olakšala provedba lokalne kampanje za podizanje razine osviještenosti o e-poslovanju i e-trgovini.

Pod vodstvom komunikacijskih stručnjaka iz Coris Educe polaznici su se educirali kako unaprijediti internu i eksternu komunikaciju svojih organizacija, odnosno kako pristupiti te kako nastupiti u medijima. Polaznici su imali priliku slušati vrhunske medijske stručnjake koji su prenijeli iskustva iz prve ruke, bili su to Božo Skoko, jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka iz odnosa s javnošću, Igor Kanižaj, profesor na Fakultetu političkih znanosti i Franjo Skoko, direktor Coris Educe. Predavači su osigurali polaznicima pravi nastup pred TV kamerama i u radijskom studiju, te suočavanje s situacijama u kojima se mogu zateći prilikom komunikacije s medijima.

VIDRA je odabrana kao jedna od 10 potpornih institucija koje će sudjelovati u drugoj fazi projekta e-Poslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja zahvaljujući čemu će mali i srednji poduzetnici moći sudjelovati na besplatnim edukacijama koje će ih upoznati s primjenom informacijsko-komunikacijskih tehnologija u vođenju poslovanja. Navedene edukacija osigurat će da poduzetnici iskoriste sav potencijal E-poslovanja. (ravidra.hr)