Buneta ponovno izabran za predsjednika LU Fazan

U prostorijama Lovačkog doma u Čačincima, održana je redovna izborna skupština Lovačke udruge „Fazan” Čačinci. Nakon otvaranje skupštine i izbora radnih tijela, izvješće o radu podnijeli su predsjednik udruge Miroslav Buneta, rizničar Pavo Bizik, lovnik Joso Jović te voditelji grupa. Nakon rasprave sva su izvješća jednoglasno usvojena.
Budući je ova skupština ujedno i izborna skupština, prvo su razriješena sva dosadašnja radna tijela, a na prijedlog Izvršnog odbora i članova udruge jednoglasno su izabrani, kako slijedi:
Za predsjednika Lovačke udruge „Fazan“ Čačinci izabran je Miroslav Buneta. Za članove Izvršnog odbora – Joso Jović, Miroslav Buneta, Damir Kašuba, Petar Milojević, Pavo Bizik, Mirko Cahun i Branko Heged. Za članove Nadzornog odbora – Drago Takač, Zoran Stražanac i Nikica Stanković. Za članove Disciplinske komisije – Branko Heged, Branko Zianović i Pavo Bizik. Nakon izbora usvojen je Plan rada i lova za 2014./2015. godinu te se nazočnima obratio novi – stari izabrani predsjednik Miroslav Buneta. Uz zahvalu na ponovljenom izboru na ovu odgovornu dužnost zatražio je od svih članova društva maksimalnu ozbiljnost i korektan odnos prema udruzi i njegovoj imovini za dobrobit svih članova. (cacinci.hr)