Četiri gracije promovirale 2. Sajam vjenčanja

Četiri prekrasne mlade djevojke, Tea i Ema Zelembrz te Ivana i Dajana Poljanac, prezentirale su 2. Sajam vjenčanja koji će se u subotu, 12. i nedjelju, 13. travnja održavati u Virovitici (KTC-ov restoran Luka). Nosile su vjenčanice salona Nikolina iz Virovitice.
Inače, na 2. Sajmu vjenčanja Virovitica 2014. predstavit će se sa svojom dosad najboljom, najkompletnijom i najpovoljnijom ponudom za vjenčanja i Informativni centar Virovitica sa svoja tri najjača županijska medija – Radio Viroviticom, Virovitičkim listom i portalom www.icv.hr.

Već gotovo pet desetljeća preko valova županijske radiopostaje Virovitica u prigodi vjenčanja brojni slušatelji diljem Virovitičko-podravske županije putem emisije “Želje i pozdravi slušatelja” uz odabrane pjesme šalju čestitke mladencima za njihov najljepši – svadbeni dan.
Od prošle godine i županijski tjednik Virovitički list i portal www.icv.hr bilježe tekstom i fotografijom dan iz snova mnogih mladenaca, a na 2. Sajmu vjenčanja svim mladencima bit će ponuđen i proširen paket usluga, uz najpovoljnije cijene u Hrvatskoj. Ekipa iskusnih fotografa s vrhunskom opremom spremna je osluškujući želje mladenaca zabilježiti svaki trenutak njihove bajke. Želite li i vi dan vjenčanja doživjeti srcem, bez nepotrebnog stresa, dio organizacije prepustite profesionalnom timu ICV-a. Sve provjerite još ovog vikenda na štandu ICV-a u sklopu 2. Sajma vjenčanja Virovitica 2014. (www.icv.hr; tm, Fotografije: Kristijan Toplak)

[nggallery id=4487]