Gabrijela – mjesto povoljne kupovine

Stiglo je proljeće, a ljeto nam već kuca na vrata. Krajnje je vrijeme da obnovite garderobu, da iz pretrpanih ormara, u kojima po običaju nemate ništa za obući, izvadite staru i stavite novu odjeću. Predstavljamo Vam trgovački obrt Gabrijela, poznatiji kao Zelinka, koji možete pronaći u Virovitici na adresi Antuna Mihanovića 12, preko puta parkirališta Robne kuće. Obrt Gabrijela posluje već pet godina i postao je prepoznatljivo mjesto povoljne kupovine kvalitetnih hrvatskih proizvoda. U ponudi imaju kolekciju Krateks iz Krapine iz koje izdvajamo balonere, ženske kostime, haljine, suknje i košulje, te proizvode modne kuće Linea koja nudi ženske haljine, suknje, košulje i komplete do veličine 56.

Gabrijela povoljno i kvalitetno oblači i muškarce, za koje u ponudi ima odijela i hlače Sloge iz Požege te košulje Orljava u svim bojama i veličinama. Iz njihove iznimno bogate ponude izdvajamo još i pleteninu Mako iz Osijeka, posteljinu hrvatskog proizvođača Ditex iz Pitomače, te poplune, prekrivače i jastuke raznih vrsta i veličina. Lijepa i kvalitetna odjeća zahtijeva i nakit koji će dodatno istaknuti i dati onaj završni sjaj svakoj kombinaciji. I opet je tu Gabrijela koja nudi unikatan, ručno rađeni nakit keramike Smiljanec.

Ukoliko imate neke nedoumice ili trebate savjete, ljubazna vlasnica Blanka Brozović pomoći će vam i pronaći upravo ono što tražite ili naručiti određeni komad odjeće samo za vas. Ako vam je nešto široko, dugačko ili jednostavno ne stoji kako treba, ljubazna Blanka će vam svu kupljenu odjeću besplatno prepraviti. U današnje vrijeme ta usluga i te kako dobro dođe. Radno vrijeme trgovačkog obrta Gabrijela je svakim radnim danom od 8 do 19, a subotom do 12 sati. Za sve informacije možete nazvati i na telefon 033/800-566… (www.icv.hr, hđ)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu

[nggallery id=4606]