Humanitarni recital u Slatini

U organizaciji glazbenog sastava Otkazani let, Turističke zajednice grada Slatine i Grada Slatine, u nedjelju, 6.travnja, u Hrvatskom domu s početkom u 19.30 sati, održat će se Humanitarni recital. Sav dragovoljni prihod ići će Organizaciji slijepih Virovitičko-podravske županije, koja dugi niz godina okuplja slijepe i slabovidne osobe Virovitičko-Podravske županije.

Cjelovečernji recital Chopinove glazbe u izvedbi pijanista Perice Mihaljevića sastojat će se od dva dijela. U prvom dijelu bit će izvedena četiri Chopinova impromtusa, a u drugom četiri njegove balade. Perica Mihaljević diplomirani je pijanist i profesor klavira koji živi i radi u Virovitici. Slijepa je osoba. Oženjen je i otac troje djece. Područje njegovog osobitog zanimanja je glazba Frederica Chopina, poljskog skladatelja i pijanista 19. stoljeća.

Isti takav humanitarni recital održat će se i u Virovitici dva dana ranije, 4.travnja 2014.g., gdje će prihod od ulaznica biti namijenjen Udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu (Prvi znak), Udruzi za Down-sindrom i Športsko-rekreacijskoj udruzi (Veseli pokret), sve tri s područja Virovitičko-podravske županije. (tzg slatina)