Ines Kožarić i Kristiana Zečević najavljuju derbi

U nedjelu nas očekuje rukometna poslastica u dvorani Tehničke škole u Virovitici, utakmica koja će zaključiti ovu natjecateljsku sezonu. Sastaju se stari znanci, TVIN Virovitica i Pitomača. Pogled na tablicu otkriva da su Pitomačanke u boljoj formi, no ne smijemo se prevariti. Ovi susreti nikada nisu bili pokazatelj stanja na tablici. No, bez obzira na to izabranice trenera Ivana Metera dolaze spremne i traže pobjedu u posljednjem 18. kolu II. Hrvatske rukometne lige sjever za žene. Ines Kožarić, najbolja igračica Pitomače, nada se pobjedi.
– Imamo tri utakmice u nizu protiv najjačih ekipa u ligi od kojih nismo izgubile i imamo potpuno pravo nadati se pobjedi protiv TVIN Virovitice. Pridružilo nam se nekoliko igračica iz mlađih uzrasnih kategorija te smo dobile potrebnu svježinu…

Jedna od najboljih „lavica“ Kristiana Zečević također je najavila borbu do kraja.
– Trenutačno smo osme na tablici i niže od toga ne možemo pasti, tako da u ovoj utakmici idemo na sve ili ništa. Nažalost nismo kompletne, nedostaje nam Ivona Bednjanec koja vuče ozljedu ramena, no ipak smo u prednosti jer igramo na domaćem parketu… (www.icv.hr, vle)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu