Informativni centar VTC na 2. Sajmu vjenčanja

Na 2. sajmu vjenčanja Virovitica 2014, koji će se predstojećeg vikenda (12. i 13. travnja) održati u KTC-ovom restoranu Luka predstavit će se sa svojom dosad najboljom, najkompletnijom i najpovoljnijom ponudom za vjenčanja i Informativni centar Virovitica sa svoja tri najjača županijska medija – Radio Viroviticom, Virovitičkim listom i portalom www.icv.hr.

Već gotovo pet desetljeća preko valova županijske radio stanice Virovitica, u prigodi vjenčanja brojni slušatelji diljem Virovitičko-podravske županije putem emisije Želje i pozdravi slušatelja uz odabrane pjesme šalju čestitke mladencima za njihov najljepši – svadbeni dan. Od prošle godine i županijski tjednik Virovitički list i portal www.icv.hr bilježe tekstom i fotografijom dan iz snova mnogih mladenaca.

Međutim, na 2. sajmu vjenčanja svim mladencima bit će ponuđen proširen paket usluga, uz najpovoljnije cijene u Hrvatskoj. Ekipa iskusnih fotografa s vrhunskom opremom spremna je osluškujući želje mladenaca zabilježiti svaki trenutak njihove bajke.

Želite li i Vi dan vjenčanja doživjeti srcem, bez nepotrebnog stresa, dio organizacije prepustite profesionalnom timu ICV-a. Sve provjerite još ovog vikenda na štandu ICV-a u sklopu 2. sajma vjenčanja Virovitica 2014. (www.icv.hr; tm)