Održana redovna skupština udruge P.A.U.K.

U nazočnosti 15 članova udruge P.A.U.K. i gradonačelnika Josipa Nemeca, održana je redovna godišnja izvještajna skupština udruge. Izvješće o radu udruge za proteklu godinu podnio je predsjednik udruge, Mirko Kufner, podsjetivši na brojne aktivnosti koje je udruga provela. Predsjednik, Mirko kufner, uputio je zahvalu gradonačelniku na financijskoj potpori, jer se udruga najvećim dijelom financira iz gradskog proračuna, dok su ostala sredstva prikupljena od članarina.

Prema planu rada udruge P.A.U.K. za tekuću godinu, dosadašnje aktivnosti neće se mijenjati, ali u planu je organizacija humanitarne akcije za osnovnu školu, odnosno akcije kojom bi se prikupila informatička oprema za potrebe škole te po prvi puta planiraju organizirati doček Nove godine za mlade.

Po završetku skupštine, gradonačelnik Josip Nemec pohvalio je rad udruge i mnogobrojne aktivnosti, istaknuvši da mu je drago što sudjeluju u gotovo svim aktivnostima Grada. Također je naglasio da će, usprkos teškoj situaciji, nastaviti podržavati sve aktivnosti udruge. (orahovica.hr)

[nggallery id=4616]