Održana skupština LU Fazan Sopje

Održana je redovna skupština Lovačke udruge “Fazan” Sopje-Kapinci. Na skupštini je bilo prisutni 34 od 46 članova udruge te gosti, načelnik Općine Sopje Josip Granjaš, tajnik Lovačkog saveza VPŽ Antonio Repić, Predsjednik udruge “Sokol” Čađavica Berislav Martinčević.

Predsjednik udruge Ivan Šantak uz pozdrave prisutnima na skupštini, naglasio je vrlo dobru suradnju s Općinom Sopje, Hrvatskim lovačkim savezom Virovitičko podravske županije te samom županijom. Obratio je pozornost i na sprečavanje krivolova obučavanjem četiri nova lovočuvara, i zahvalio svima koji su pridonijeli radu i napretku udruge.

Blagajnik udruge Krešimir Hrgović iznosi financijsko izvješće za proteklu godinu u kojem navodi da udruga pozitivno posluje da je podmirila svoje financijske obaveze. Pohvalio je Općinu Sopje i Hrvatski lovački savez koji su donirali određena novčana sredstva i tako pomogli pri kupnji svečanih lovačkih odjela, upoznao je prisutne s programom i planom rada za narednu godinu.

Lovnik Josip Benković u svom izvještaju rekao je da je ispunjen odstrijelni plan za proteklu godinu, naglasio kako je zadovoljan proteklom lovnom godinom koja je prošla bez nezgoda u lovu, te kvalitetnim radom članova udruge. Koji je osobito vidljiv na trofejama srnjaka, gdje su odstreljeni vrlo kvalitetni trofeji.

Načelnik Josip Granjaš pozdravio je prisutne i zahvalio se na pozivu, te pohvalio suradnju Lovačke udruge “Fazan” s Općinom i izrazio nadu u daljnju uspješnu suradnju. Uputio je poziv svim članovima udruge da 2. svibnja u 19:30 sati dođu u prostorije općine Sopje na svečanu sjednicu koja će se održat povodom proslave dana Općine.

Tajnik Hrvatskog lovačkog saveza VPŽ Antonio Repić Zahvalio se na pozivu te čestitao na dosadašnjem radu udruge, naglasio je da dolazi novi zakon o lovstvu te ukratko opisao pojedinosti iz njega. (opcina sopje)

[nggallery id=4664]