Osvojite Philips Multicooker u Uskrsnoj nagradnoj igri

Povodom Uskrsa, uskrsnih blagdana i samog veselog i razigranog proljeća Sanja Štrbac organizirala je nagradnu igru kao zahvalu svima koji čitaji njen blog, komentiraju i rastu s njom iz dana u dan. Philips Hrvatska i Sanja nagrađuju vas s multifunkcionalnim i jednostavnim za upotrebu uređajem Philips Multicooker HD3037, koji izgleda kao da čita vaše misli. Ovoga puta imate jedan kreativan zadatak i morati ćete se samo malo više potruditi nego inače…

ZADATAK

Nagradna igra traje od srijede 16.4.2014 do srijede 23.4.2014. Sve što trebate napraviti je poslati autorsku sliku jela inspiriranu Uskrsom i proljećem! Budite kreativni i šaljite svoje muffine, torte, peciva, pince, kruh, kekse, šunke, kreativno uređene priloge i osvojite vrijedne nagrade. Slike možete stavljati facebook zid od Domaćice, slati u facebook inbox ili na email blogdomacica@gmail.com.

NAGRADA

1. nagrada je Philips Multicooker

Philips Multicooker jedinstven je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. Uključite se i osvojite ovaj uređaj s kojim će vaša hrana imati savršen okus svaki put, kao u najslađim uspomenama.

Za one koji budu manje sretni i ne osvoje prvu nagradu, u pripremi su i utješne nagrade, nikako manje važne i super.

ŽIRI

Žiri sastavljen od kreativaca Daniela Delalea, Jelene Rozge i Mate Jankovića glasat će za svoje omiljeno jelo među vašim slikama koje će sve biti objedinjene u jedan album na društvenoj mreži Facebook. (www.blogdomacica.blogspot.com)