Strusa ide na hitan pregled o kojemu joj ovisi život

Kao što smo vas i do sada u programu Radija Virovitice, putem Virovitičkog lista i portala www.icv.hr izvještavali o zdravstvenom stanju Sare Struse iz Taborišta, djevojčice kojoj je potreban hitan liječnički pregled u Očnoj klinici u Essenu, donosimo vam i najnoviju informaciju u vezi s njom – da joj je ovih dana potvrđen točan termin pregleda. Naime, radi se o vrlo važnom pregledu za njezin život budući da joj je na pregledu na KBC-u u Zagrebu ustanovljeno povećanje tumora, zbog kojega je provela na liječenju više od pola godine. Termin o kojemu ovisi budućnost njezina života je 15. travnja. Nažalost Sarini roditelji su neke od kontrolnih pregleda u Očnoj klinici morali platiti sami. HZZO se na njihove zamolbe oglušio, a odlazak na hitan pregled samim time postao upitan jer na računu nemaju dovoljno novca za odlazak i podmirenje svih obveza koje moraju podmiriti dolaskom u Essen.

Ovim putem obitelj Strusa moli za pomoć sve naše čitatelje, da i ovoga puta pomognu njihovoj malenoj Sari kako bi imala normalan život. Svoje priloge možete uplatiti na Sarin račun otvoren u Erste banci, a koji glasi HR6924020063102385773.

Dodajmo još kako je na adresu Sarinih roditelja u međuvremenu stigao i još jedan račun od 11.000 eura, a za čije se podmirenje, ukoliko HZZO ni to ne bude htio podmiriti, javila Udruga “Plemenito srce” iz Zagreba obećavši platiti navedeni iznos…. (www.icv.hr, bb)

Cijeli tekst može se procitati u Virovitičkom listu