Marijana Petir posjetila Pod. inkubator

Potpredsjednica HSS-a Marijana Petir, članica Saborskog odbora za ljudska prava, u okviru posjete Virovitici u pratnji svojih domaćina predsjednice Županijske organizacije HSS-a i dopredsjednika, Ane Marije Petin i Zdravka Dijakovića posjetila je i Poduzetnički inkubator.

Tom prilikom o radu Poduzetničkog inkubatora Marijanu Petir je upoznao viši stručni savjetnik Veselko Špoljar, a nakon posjeta nekoliko “stanara” inkubatora Marijana Petir nije krila zadovoljstvo činjenicom da uz pomoć Virovitičko-podravske županije mladi poduzetnici polako osvajaju ne samo hrvatska već i svjetska tržišta.

-Ovo je najbolji primjer kako se treba razvijati malo poduzetništvo, a upravo se za takav primjer razvijanja poduzetništva zalažem u Hrvatskom saboru. Ukoliko budem izabrana u EU parlament zalagat ću se da Hrvatska iskoristi što više sredstava europskih fondova za razvoj malog i srednjeg poduzetništva u kojemu vidim budućnost, ne samo hrvatskog poduzetništva već i sveukupnog gospodarstva, kazala je Marijana Petir. (www.icv.hr; zc; foto: Matija R.)

[nggallery id=4611]