Ivačić i Jaković najavljuju derbi

U I. Županijskoj nogometnoj ligi na vrhu je prava gužva. Prvenstvo je još više zakuhao derbi prošloga kola između Munje i Papuka u kojemu su Orahovčani izgubili susret pa sada prva četiri kluba dijele pet bodova. Prava poslastica stiže nam u subotu. 5. travnja, kada će prvoplasirani Lukač 05 ugostiti drugoplasirani Voćin. Ta utakmica može riješiti sve nedoumice, ali i dodatno zakomplicirati stvari. Dijeli ih jedan bod tako da će, sudeći po svemu, u Lukaču će biti vrlo vatreno. Poznato je da su obje momčadi temperamentne i da na terenu daju sve od sebe. Domaćin ima iskusnu momčad i nada se bodovima, a samopouzdanje su stekli pobjedom u prošlom kolu protiv Rezovca, u utakmici u kojoj je Josip Ivačić postigao hat-trick.
– Ta nam je utakmica vrlo bitna, to nam je prva prilika da se odvojimo na tablici. Ako pobijedimo, otići ćemo na četiri boda prednosti od svih pratitelja i imati mir u nastavku prvenstva… – kazao je Josip Ivačić, jedan od najboljih strijelaca Lukača 05.
U Lukač će osim nogometaša Voćina ići i njihovi najvjerniji navijači „Brđaci“, koji ih svugdje prate, u dobru i zlu. Igrač/trener Emanuel Jaković nažalost muku muči s ozljedama svojih igrača.
– U Lukač putujemo desetkovani. I dalje nas muče ozljede. U derbiju ne možemo računati na standardne igrače Jelovića, Pecolaja i Gusića, tako da će nam biti teško ostvariti pobjedu. No, ne predajemo se. Želja nam je osvojiti prvo mjesto… – kazao je Jaković…. (www.icv.hr, vle)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu