Igre branitelja i mjesnih odbora općine Crnac

Povodom Dana Općine Crnac na nogometnom igralištu NK Munja u Velikom Rastovcu održane su športske igre hrvatskih branitelja i mjesnih odbora, općine Crnac u organizaciji Udruge HVIDR-a Orahovica, u suradnji s Zajednicom Udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Općine Crnac koja je ujedno bila i pokrovitelj događanja.

Natjecali su se hrvatski branitelji općine Crnac, HVIDR-a Slatina, HVIDR-a Virovitica, HVIDR-a Orahovica, te ekipe mjesnih odbora općine Crnac Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u središtu Velikog Rastovca nazočnima se obratio predsjednik ZU HVIDR-a VPŽ Nenad Križić koje je načelniku Općine Crnac Mati Damjanu uručio zahvalnicu za izniman doprinos u promicanju ciljeva hrvatskih branitelja i očuvanja digniteta Domovinskog rata. Nakon Križića nazočnima se obratioi načelnik Damjan koji je ujedno i otvorio igre.

Nakon natjecanja najboljima su odličja i pehare podijelili predsjednik Udruge HVIDR-a Orahovica Damir Vratković, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Mato Bubaš, predsjednik ZU HVIDR-a VPŽ Nenad Križić, te načelnik Općine Crnac Mato Damjan.

U sklopu natjecanja održana je i izložba fotografija iz ratnih vremena „Zajedno u ratu zajedno u miru“ u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Orahovica.

Rezultati natjecanja:
Šah:
Darko Čunko (HVIDR-a Orahovica)
Franjo Vidalina (HVIDR-a Virovitica)
Mirko Sudarić (Općina Crnac)

Elektronski pikado:
Tomislav Hačić (Općina Crnac)
Miroslav Špoljarić (Općina Crnac)
Žarko Inhof (HVIDR-a Virovitica)

Viseća kuglana:
Zvonko Gorički (HVIDR-a Virovitica)
Damir Krklec (HVIDR-a Orahovica)
Josip Radočaj (HVIDR-a Orahovica)

Nogomet:
MO Crnac
MO Veliki Rastovac
MO Staro Petrovo Polje

UKUPNO:
HVIDR-a Virovitica
Općina Crnac
HVIDR-a Orahovica
HVIDR-a Slatina

[nggallery id=5227]