Jurica Beštek novi predsjednik MHDZ-a Čačinci

U Čačincima je održana Izborna skupština Mladeži HDZ-a na kojoj su izaslanici temeljnih ogranaka Mladeži jednoglasno za novog predsjednika izabrali Juricu Bešteka koji je na tome mjestu zamjenio dosadašnjeg predsjednika Alena Jurenca koji je tu funkciju obnašao punih deset godina.
– Biti na čelu mladeži od 2004. godine do danas bila je iznimna čast i zadovoljstvo, ali prije svega obaveza. Međutim obaveze koje ti pričinjavaju zadovoljstvo jer čineći dobro stranci, činimo dobro svojoj zajednici, činimo dobro i služimo ljudima koji nas okružuju i tada te obaveze kao takve prestaju biti obaveze te one prerastaju u poziv za izgradnju boljeg društva. Smatram da sam to kroz ove godine zajedno sa svima vama i činio – rekao je Jurenac u završnom govoru.
Izbornoj skupštini bio je nazočan i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a i načelnik općine Mirko Mališ, koji je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo u dosadašnjem radu Mladeži, te izjavio da takvu odličnu suradnju očekuje i dalje. Pozvao je Mališ sve članove Mladeži da se i dalje uključuju u akcije i programe Mladeži. Izrazio je i uvjerenje da će međusobna suradnja biti pozitivna i uspješna što će doprinjeti boljitku i razvitku Općine Čačinci, te boljem položaju mladih.
Skupu se obratio i novi predsjednik Jurica Beštek koji se zahvalio izaslanicima na ukazanom povjerenju, te je između ostalog naglasio da su mladim ljudima otvorena vrata u našoj stranci pozivajući ih da slobodno iznesu svoje prijedloge, kritike, zamolbe i da će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi budućnost mladih u općini učinili prosperitetnijom.
U novi Općinski odbor izabrani su Mario Lončar, Maja Jurlina, Andrej Jurenac, Šime Knežević, Valentina Kralj, Manuela Mališ, Ana Krmpotić i Ante Farkaš, a za članove Nadzornog odbora izabrani su Sandro Brbot, Ana Štefičar i Marijana Varjačić. (hdz cacinci, Fotografije: Facebook)

[nggallery id=5274]