Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Špišić Bukovice

Pod predsjedanjem Tihomira Majstorovića, a u sklopu proslave Dana općine Špišić Bukovice, u Osnovnoj školi Augusta Cesarca održana je svečana sjednica Općinskog vijeća. Uz članove vijeća i ostale goste na sjednici su nazočili između ostalih i saborski zastupnik Josip Đakić, zamjenik župana Zdravko Dijaković, dopredsjednik Županijske skupštine Mato Bubaš, načelnici općina Željko Grgačić (Pitomača), Mirko Mališ (Čačinci), Tomislav Durmić (Zdenci), Dražen Pejić (Gradina), Đuro Bukvić (Lukač) i domaćin Hrvoje Miler (Špišić Bukovica)…

Načelnik općine Hrvoje Miler i predsjednik općinskog vijeća Tihomir Majstorović nazočnima su uz mnogobrojne projekte koji su završeni, provode se ili će biti provedeni, predočili dosadašnje aktivnosti ove općine te istakli plan rada za naredno razdoblje. Osim odličnih dosadašnjih rezultata rada ove općine, istaknuta je i težnja daljnjeg napredovanja, posebice kada je riječ o razvoju turizma, poljoprivrede, malog i srednjeg poduzetništva i obrta. Pohvalu radu općine Špišić Bukovica, općinskom vijeću kao i načelniku Hrvoju Mileru dao je i saborski zastupnik Josip Đakić koji je i ovom prigodom istakao zalaganje načelnika općina na području županije u cilju boljitka svih njihovih žitelja, pa tako i žitelja općine Špišić Bukovica. Sve nazočne pozdravio je i obećao i daljnju dobru suradnju Županije VPŽ i općine Špišić Bukovica i dožupan Virovitičko podravske županije Zdravko Dijaković.

Ovom svečanom prigodom općina Špišić Bukovica zahvalila je i svim onima koji su svojim predanim radom doprinijeli njenom razvoju, a jedna od njih koja je primila zahvalnicu za 20 godina rada u Općini Špišić Bukovica je žiteljka Špišić Bukovice Jadranka Vuković. Svečana sjednica započela je polaganjem vijenaca izaslanstava općine Špišić Bukovica i Virovitičko podravske županije na spomen obilježje herojima Domovinskog rata u Špišić Bukovici. (www.icv.hr, bs; Fotografije: Bruno Sokele)

[nggallery id=5228]