Deni Kelava – Najbolji strijelac I. ŽNL

Deni Kelava je najefikasniji napadač u I. Županijskoj nogometnoj ligi. Za svoj Papuk, koji je inače jesenski prvak, postigao je 18 golova te je najbolji strijelac lige. Deni je već nekoliko puta bio pri vrhu liste najboljih strijelaca, a ove godine svojim golovima uvelike je pomogao Orahovčanima da dođu do prvog mjesta. Prema prosjeku postiže 1,38 golova po utakmici, što znači da je u svakom susretu do sada zabio najmanje jedan. Postoji li neki recept za to?
– Što je najbolje, do sada sam igrao u vezi, ali kako sam počeo raditi, nisam se mogao toliko posvetiti treninzima pa su me prebacili u napad jer imam dosta dobar udarac. U biti sada mi se prvi put poklopilo da sam prošao odlične pripreme i mislim da je to jedan od razloga što sam postigao 18 golova. Osim toga, imam jedan od najboljih veznih redova u ligi. Filipović i Bušljeta su najbolji i oni su me hranili loptama. Jednom riječju momčad je sjajna i sve se poklopilo kako treba za ovakav rezultat – istaknuo je Deni.

Momčad iz Orahovice u proljeće ide u napad svim snagama, želi po svaku cijenu zadržati prvo mjesto i pehar prvaka vratiti u svoje klupske vitrine.
– Voćin je u posljednja dva kola dosta griješio, a mi smo te njihove loše igre dobro iskoristili. Sada smo četiri boda ispred njih i pokušat ćemo zadržati to prvo mjesto. Znamo da nam neće biti lako, ali većina momčadi koje pretendiraju na prvo mjesto dolaze u proljeće na naš teren, tako da imamo dobar raspored u nastavku prvenstva. Ruku na srce, u Voćinu je stvarno teško igrati zbog atmosfere koju napravi njihova navijačka grupa, ali mi smo to prošli. Izgubili smo u Voćinu, ali dat ćemo sve od sebe da popravimo to u Orahovici… (www.icv.hr, vle)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičko listu