FOTO: Proslavljeno 110. godina DV Suhopolje

Prigodnim programom u Suhopolju je obilježena 110. godišnjica Dječjeg vrtića. Program je počeo svetom misom u župnoj crkvi sv. Terezije Avilske koju je predvodio velečasni Ivica Šoh, a nastavljen je u Dječjem vrtiću. Prigodno izvješće podnijela je ravnateljica Ivanka Škala. U svom govoru podsjetila je na sva događanja, govorila je i o najnovijim projektima, a prigodnu čestitku uputio je i načelnik Marijan Brlek.

Iako predškolski odgoj nije u nadležnosti županije, čestitajući jubilej pomoć u radu vrtića ponudio je župan Tomislav Tolušić. Svečani skup pozdravila je i časna sestra Helena čije su prethodnice vodile tadašnje suhopoljsko zabavište.

U sklopu programa nastupili su i najmlađi – polaznici vrtića, a zatim je otvorena izložba povijesnih dokumenata i predmeta te izložba radova polaznika vrtića. Slavlje su upotpunili Suhopoljski tamburaši, a tijekom domjenka koji je blagoslovio suhopoljski župnik Pavle Filipović, djelatnice suhopoljskog dječje vrtića prerezale su i sudionicima proslave 110 godina suhopoljskog vrtića podijelile rođendansku tortu. (www.icv.hr, kp; Fotografije: Karlo Puškarić)

[nggallery id=6564]