Završna konferencija projekta “Biciklističke rute uz Dravu”

Puni naziv projekta je “Bicycle routes development for promotion of cycling tourism in the area of Counties Somogy and Virovitica-Podravina” tj. “Razvoj biciklističkih ruta u svrhu promocije biciklističkog turizma na području Somogy županije i Virovitičko-podravske županije”, a akronim “Bicycle routes along Drava” odnosno “Biciklističke rute uz Dravu”.

Nositelj projekta su Mađarske vode južnog Zadunavlja, a partneri na projektu VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Hrvatske vode Osijek.

Ukupna vrijednost projekta je 1.634.192,00 eura, a za područje Virovitičko-podravske županije predviđen je iznos od 880.133,00 eura. Projekt je financirana bespovratnim sredstvima Europske unije iz IPA programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013. Provedba projekta započela je 1. travnja 2013. godine, a u narednih 20 mjeseci ostvareni su zadani ciljevi.

Nakon kratkog maratona, sa startom u Sopju, ostvareni rezultati projekta bit će prezentirani na završnoj konferenciji u društvenom domu u Sopju 27. studenoga 2014. godine s početkom u 10:00 sati.

Na završnoj konferenciji bit će održana kratka izlaganja o projektu, ostvarenim ciljevima i rezultatima te o novostečenim znanjima na projektu. (ravidra.hr)