Anamarija Radelić ima „Najljepšu Božićnu priču“

Centar za obitelj Pitomača u suradnji s Općinom Pitomača i Robnim centrom KTC Pitomača objavio je natječaj „Najljepša Božićna priča“ u kojoj su sudjelovali učenici od 1.-4. razreda OŠ „Petra Preradovića“ iz Pitomače.

Tim povodom, u utorak 30. prosinca 2014. godine u Knjižnici i čitaonici Pitomača održana je dodjela nagrada za najuspješnije radove. Na natječaj je pristiglo 25 priča a natječaju su udovoljavala 22 rada. Profesorica Iva Brusač i učiteljica Željka Hanzić pregledale su sve radove i odabrale tri najbolja.

Prvu nagradu osvojila je Anamarija Radelić (bon KTC-a 300,00), drugu Ana Čupen (bon KTC 200,00kn) i treću Karlo Gradinjan (bon KTC-a 100kn). Svi nagrađeni pročitali su svoje radove koji su bili nagrađeni pljeskom i oduševljenjem prisutnih.

U ime Općine Pitomače zahvalnice na sudjelovanju u natječaju dodjelio je općinski načelnik Opčine Pitomača Željko Grgačić koji je ujedno i predsjednik udruge »Centar za obitelj Pitomača». U ime Robnog centra KTC nagradne bonove pobjednicima natječaja dodijelila je direktorica KTC centra Pitomača Marina Lazarus. (www.icv.hr, bk; Fotografije: Božidar Kovač 30.12.2014.)

[nggallery id=6982]