Božićna priredba učenika SŠ Stjepana Sulimanca

Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače, učenici, nastavnici i gosti, organizirali su i izveli dojmljivu božićnu priredbu. Prije početka priredbe, ravnatelj Srednje škole Stjepana Sulimanca Josip Ivoš, pozdravio je sve prisutne uz kratki osvrt na prvo polugodište u novoj školi. Ravnatelj Ivoš zaželio je svima Sretan Božić a učenicima i da se dobro odmore na zimskim praznicima tako da orni dočekaju početak nastave u idućoj 2015.godini.

Učenici su redom izvodili recitacije, zborovi su pjevali blagdanske pjesme i na engleskom jeziku, sastav Flageolet odsvirao je nekoliko domaćih glazbenih hitova. Zatim je izveden šaljivi igrokaz, ponovno je nastupio zbor uz tamburaški sastav te Enu Mihaljević i Luku Đuriševića. Bivši učenik Srednje škole Stjepana Sulimanca, Luka Đurišević, izveo je i solo točku. Na kraju svečane priredbe, srednjoškolci su uz tamburaški sastav zajedno zapjevali temu iz poznatog hrvatskog mjuzikla Jalta, Jalta, za što su nagrađeni gromoglasnim pljeskom svih prisutnih.

Svečana božićna priredba učenika Srednje škole Stjepana Sulimanca, povodom božićnih blagdana i početka zimskih praznika, je bila otvorena za javnost odnosno za sve učenike, nastavnike i roditelje a organizirale su je nastavnice Anita Rengel i Alena Gladović. (www.icv.hr, bk; Fotografije: Božidar Kovač 24.12.2014.)

[nggallery id=6944]