Gdje dočekati najluđu noć u godini…

Na Silvestrovo brojni restorani, ugostiteljske dvorane, trgovi i društveni domovi imaju organiziran doček 2015. godine uz glazbu tamburaša, zabavno-glazbenih sastava ili DJ-eva. Evo informacija o dočecima koje organiziraju Gradovi i Općine:
Dječji doček Nove godine održat će se 31. prosinca od 10 sati, kod gradskog sata u Virovitici. Djecu će zabavljati Virovitičke mažoretkinje, Glazbena igraonica Glazbene škole “Jan Vlašimsky” u Virovitici i KUC Virovitica, a program će voditi glumac Kazališta Virovitica Goran Koši.

Doček Nove godine na otvorenom organizirao je Grad Slatina. Program počinje u 22 sata na Trgu svetog Josipa, a nastupa glazbeni sastav “Dobre vibracije”. Dok čekaju zadnje otkucaje 2014. i vatromet u ponoć, Slatinčani će se moći okrijepiti uz kuhano vino, čaj i kobasice. Organizatori dočeka su Grad Slatina i slatinska Turistička zajednica. U slučaju lošeg vremena program se seli u Vatrogasni dom. Uz to, Društvo ”Naša djeca” Slatina organizira dječji doček Nove godine koji počinje u 11 sati i 45 minuta u paviljonu 136. slatinske brigade te u Područnoj školi Novi Senkovac.

Doček Nove godine u središtu Orahovice i ove godine organiziraju Grad Orahovica i Turistička zajednica grada. Orahovica će u 2015. godinu zakoračiti uz nastup Jovalius benda iz Valpova. Nakon vatrometa u ponoć i čestitke gradonačelnika, uslijedit će izvlačenje novogodišnje tombole, za koju su organizatori i ove godine osigurali vrijedne nagrade. Tombole po simboličnoj cijeni od 10 kuna mogu se kupiti u pretprodaji u knjižari i papirnici „Libra“, Poljoprivrednoj ljekarni PP Orahovica, na blagajni Gradske uprave i u Udruzi žena “Hrvatske sokolice”, a moći će se kupiti na Božićnom sajmu i na Silvestrovo u šatoru.

Kao svake godine, Općina Pitomača u suradnji s Turističkom zajednicom općine Pitomača i ove godine organizira doček Nove godine na Trgu kralja Tomislava u centru Pitomače. Program započinje u 22 sata. Sve prisutne zabavljat će Tamburaški sastav “Dangube” uz kuhano vino, čaj i vatromet.

Udruga umirovljenika Zdenci, uz pokroviteljstvo Općine Zdenci, organizira DOČEK NOVE 2015. GODINE u Domu kulture u Zdencima s početkom u 19 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna, u koju je uračunata bogata večera i piće dobrodošlice, a za ugodno, vedro i veselo raspoloženje pobrinut će se Tamburaški sastav “TKANICA” iz Nove Gradiške. Prodaja ulaznica na kontakt telefone : 646-250, 646-205 i 646-053

Općina Čačinci organizira doček 2015. u Čačincima, na Trgu dr. Franje Tuđmana 3A, s početkom u 21 sat. Svira Čarobnjaci bend, ulaz slobodan.

Općina Čađavica organizira doček Nove 2015. godine u Mjesnom domu u Čađavici. Goste će zabavljati glazbeni sastav „Čista petica“. Rezervacija, po osobi, iznosi 50 kuna. Djeca do 12 godina ne plaćaju rezervaciju. Hranu i piće donosite sami.

U Suhopolju doček 2015. na otvorenom, ispod sata na Trgu sv. Terezije organizira Općina Suhopolje uz besplatno iće i piće. Bit će tu i veliki vatromet, a glazbu će birati DJ. (www.icv.hr, kk; Fotografija: Ilustracija 30.12.2014.)