Održan Božićni domjenak Općine Pitomača

Željko Grgačić, općinski načelnik Općine Pitomača, bio je domaćin na Božićnom domjenku i druženju u restoranu Zlatni klas u Otrovancu za članove Općinskog vijeća Općine Pitomača, pročelnike i djelatnike Općine Pitomača, poduzetnike i obrtnike s područja Općine Pitomača, predstavnike javnih ustanova te ostale visoke uzvanike s područja Općine Pitomača te Virovitičko-podravske županije.

Općinski načelnik Željko Grgačić, uz prisjećanje na važne događaje na području Općine Pitomača u godini na izmaku, zahvalio je svim prisutnima na obogaćivanju gospodarskog, društvenog, kulturnog i političkog života na području Općine Pitomača u 2014. godini te zaželio puno zdravlja i uspjeha u Novoj 2015. godini uz čestitku za predstojeće Božićne blagdane.

Kao počasni gost, prisutnima se prigodnim riječima obratio i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić koji je, među ostalim, pohvalio suradnju i rad općinskog načelnika Željka Grgačića, njegovih suradnika i Općinskog vijeća, te još jednom istaknuo potencijal i visoke kapacitete koje nudi Općina Pitomača. Župan Tolušić u svom obraćanju naglasio je da Pitomača može biti ponosna da je u 2014.godini otvorena, među ostalim dobrim projektima, i jedna od najmodernijih zgrada srednje škole u Hrvatskoj, Srednja škola Stjepana Sulimanca. U zabavnom dijelu Božićnog domjenka Općine Pitomača, uzvanike je zabavljao tamburaški sastav Mjesečina, a za zakusku su se pobrinuli domaćini iz restorana Zlatni Klas, obitelj Tkalčec. (www.icv.hr, bk; Fotografije: Božidar Kovač 22.12.2014.)

[nggallery id=6912]