Konferenciju za medije održala Koalicija rada i solidarnosti

U Pivnici “Jelen” u Virovitici na konferenciji za medije 27. listopada predstavili su se kandidati IV. izborne jedinice Koalicije rada i solidarnosti koja broji 14 stranaka, na čelu sa strankom Bandić Milan 365. Uz nositelja liste IV. izborne jedinice, Zvonimira Šimića iz Virovitice, konferenciji za medije nazočili su i kandidati s liste: Biserka Bucković iz Gradine, Željko Tomljanović iz Virovitice, Ivan Kovačević i Damir Erhatić iz Pitomače, Lidija Baltin iz Belog Manastira i Zlatko Senta iz Donjeg Miholjca.
Na konferenciji je istaknuto da će im prioritetni zadaci biti zapošljavanje, briga za branitelje te jačanje turizma i poljoprivrede diljem Hrvatske, a posebice u Podravini i Slavoniji.
-Mi ovdje imamo jasne programe, ciljeve i mjere, a ima ih toliko da ih je sad zbog opsežnosti nemoguće sve pročitati. Izradilo ih je 14 koalicijskih stranaka i očekujemo ne dobar rezultat, nego pobjedu na izborima jer jedna trećina hrvatskih građana nezadovoljna je radom prethodnih stranaka. Ako je nezadovoljna, neka glasa za Koaliciju rada i solidarnosti –
istakao je na konferenciji za medije nositelj liste Zvonimir Šimić.

(www.icv.hr, bs, Foto:Bruno Sokele)