Kristina Smiljčić opet najefikasnija Bjelovarčanka

Peto kolo 1.rukometne lige za žene igralo se od utorka do nedjelje.
Zbog nastupa u EHF ligi prvakinja Podravka Vegeta je u četvrtak igrala s Kokom i pobijedila 36-21. Marijeta Vidak je postigla tri zgoditka iz pet pokušaja i jednom asistirala za gol.
Već u nedjelju Podravka je u Budimpešti u prvom kolu EHF lige prvakinja izgubila od FTC-Rail Cargo Hungarie 16-28, gdje je Marijeta Vidak također zabilježila tri zgoditka.
Bjelovar je gostovao u Čakovcu kod Zrinskog. Po običaju, Kod Bjelovara, najefikasnija je bila Kristina Smiljčić sa devet zgoditaka, Anamarija Mikulić i Iva Galetić su pridodale po četiri, a Slatinčanka Magdalena Nikšić jedan. Zrinski je sigurno vodio od pete do posljednje minute. U posljednjih pet minuta sa pet zgoditaka, naših igračica-Mikulić četiri i Galetić jedan, Bjelovar je izjednačio na 30-30. Ipak sedmercem nakon isteka vremena Zrinski je osigurao pobjedu-31-30
Mlada Lokomotiva u Zagrebu je pregazila Osijek sa 32-16. Ana Krmpotić je na vratima Lokomotive sakupila šest obrana , od čega jedna iz sedmerca.
U nedjelju je riječki Zamet iznenađujuće poražen na gostovanju od; do dotad posljednjeplasiranog, Splita sa 26-28. Nataša Miočinović imala je samo jedan neiskorišteni sedmerac. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva, 19.10.2015.)