Papuk bolji od Virovitice, Slatina poražena od Borca, Croatia remizirala s Garićem

Na travnjacima međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica odigrano je 9. prvenstveno kolo. Papuk je na svom terenu u županijskom derbiju svladao Viroviticu s 3:1.

Orahovčani su utakmicu riješili u prvih pola sata utakmice u kojima su napunili mrežu ”Mikeša”. Marin Čavić zabio je u 11. minuti, na 2:0 povisio je Borna Mimić u 23. da bi točku na ”i” briljantnog prvog dijela utakmice stavio Toni Ramić pogotkom u 30. minuti susreta. U nastavku susreta Virovitica je uspjela samo ublažiti poraz pogotkom Renea Prugovečkog u 69. minuti.

Papuk-Virovitica (5) (Medium)

Slatina je na svom terenu poražena od Borca iz Imbriovca 2:4. Iako je Borac dva puta vodio, a Slatina se dva puta vraćala, gosti su na kraju ipak slavili. Pogotke za Slatinu postigli su Matija Bubaš u 15. i Danijel Ciglar u 38. minuti. Treba svakako reći da je Slatina od 55. minute igrala s igračem manje jer je zbog drugog žutog, odnosnog crvenog kartona igru morao napustiti Dino Mandić.

Croatia iz Grabrovnice na svom je terenu remizirala s Garićem iz Garešnice. Poveli su domaćini golom Arbena Rušitija, no samo pet minuta kasnije, u 75. minuti gosti poravnavaju preko Antonija Mihatovića.

Pitomača igra u nedjelju u 15:00 u Predavcu gdje ih čeka domaći Dinamo. (www.icv.hr; vg)