RUKOMET: Tko s kim, gdje i kada

Pitomača dočekuje Dardu, rukometašice Tvin-Virovitice slobodne

U trećem kolu 2 .lige sjever za žene rukometašice Pitomače na svom parketu, u subotu 17.listopada, u 17 sati igraju sa Dardom. Rukometašice Tvin-Virovitice su ovo kolo slobodne. Spomenimo da je ove sezone svaka ekipa u 2. ligi sjever slobodna dva kola, jednom zbog neparnog broja ekipa , a jednom zbog povratka Bjelovara u prvu ligu.

Slatina u Prelogu, Viro ugošćuje Nexe II.

U četvrtom kolu 2.lige sjever za muške rukometaši Slatine u subotu 17.listopada gostuju kod posljednjeplasiranog Preloga.
Utakmica se igra u 19. sati u sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole. Rukometaši Viro-Virovitice u nedjelju 18.listopada, u 19 sati, u dvorani Tehničke škole dočekuju Nexe II.

Mikleuš igra sa Osijekom II., Orahovica sa Privlakom

U trećem kolu 3.rukometne lige istok u ženskoj konkurenciji Mikleuš u dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 17.listopada igra sa Osijekom II., susret počinje u 16 sati.
Rukometaši Orahovice u muškoj konkurenciji u dvorani u Orahovici igraju, također u subotu, ali u 19 sati, sa Privlakom.

Mlađi kadeti Viro-Virovitice i Slatine u Prelogu

U drugom krugu mlađe kadetske lige-sjever Slatina i Viro-Virovitica gostuju, u nedjelju 18.listopada, u Prelogu. Igraju sa Čakovcem i Prelogom. Turnir počinje u 13 sati.

Dječaci „B“ igraju u Slatini

Dječaci „B“ Slatine i Viro-Virovitice u Slatini, u subotu 17.listopada igraju drugi krug rukometne lige „B“ protiv Koprivnice i Ludbrega. Turnir počinje, u 10 sati, u dvorani srednje škole Marka Marulića. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva, 16.10.2015.)