FOTO: Regionalno okupljanje najperspektivnijih rukometašica u Virovitici

Hrvatski rukometni savez, u suradnji sa županijskim savezima, nastavio je okupljanje najperspektivnijih mladih igračica na regionalnom nivou, kako bi izbornici imali uvid u perspektivu ženskog rukometa.

Regionalna instruktorica HRS-a Đurđica Zečević okupila je ove nedjelje sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici četrdeset najboljih djevojčica u kategoriji “djevojčice A”, čiji je trening održan dopodne i četrdeset mlađih kadetkinja, čiji je trening bio popodne, s prostora pet sjeverozapadnih županija.

Prvo ovakvo okupljanje ove sezone održano je prije nepuna dva mjeseca u Koprivnici.

Sa prostora naše županije pozivu su se odazvale:

– kod djevojčica A: Iva Mustač, Lea Zupčić, Ana Blažev, Marija Medved, Vanesa Prpić, Lukrecija Veršec i Elena Bardić iz Tvin-Virovitice
– kod mlađih kadetkinja: Lorena Hrvoić, Lucija Gotal, Iva Blažević, Marija Majstorović, Tamara Hudoletnjak, Maja Biuk i Nika Deskar iz Tvin-Virovitice, te Nina Greguraš iz Pitomače.

Regionalnoj instruktorici u radu su pomagali treneri pozvanih igračica među kojima su Željko Poljak i Matej Smiljanec iz Tvin-Virovitice, te Darko Grdić iz Pitomače. Iduće okupljanje će se održati 28.veljače u Bjelovaru. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content