Auto dijelovi Tokić iz Požege izbačeni s turnira, umjesto njih vraćeni Čačinčani

Na orahovačkom haklu odigrana su prva dva seniorska kola drugog kruga te je nastavljeno razigravanje po skupinama u ostalim kategorijama. Prvu utakmicu odigrala su djeca uzrasta do 12 godina i to čačinačka Mladost i feričanačka Škola nogometa FEŠK Klesarstvo Kljajić. Nakon regularnih 0:0 u izvođenju šesteraca mirniji su bili Feričančani. U drugoj utakmici dana u uzrastu do 14 godina OPG Rukavina iz Crkvara deklasirao je Školu nogometa FEŠK Zeba Holtz. U konkurenciji ”mjesta” Orahovica Vertigo svladala je Bukvik, dok je kod veterana Phoenix bio bolji od NK Papuka Caffe bar Vertigo. Prva seniorska utakmica odmah je donijela drastične promjene.

Naime, momčad Auto dijelova Tokić iz Požege drugi puta u tijeku turnira nije došla na utakmicu, čime je automatski izbačena, a na njihovo mjesto ušla je ekipa Čačinčani kako najbolja četvrtoplasirana momčad prvog kruga. Tako su se neočekivano sastali Čačinčani i Legionari.

MNK Apokalipsa iz Nove Bukovice minimalno je svladala Pizzu bar Jeronim iz Kutjeva. U posljednjoj utakmici iste skupine odigran je vatreni okršaj orahovačkih Duhova i kutjevačke Vallis Auree gdje Kutjevo pobjeđuje 1:0.

Našička Gusto gradnja nije došla na parket pa je orhovački BIT Comupters bez borbe uzeo vrijedna tri boda. (www.icv.hr; vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content