Informativna radionica VIDRA-e u srijedu, 27. siječnja

Iduću srijedu, 27. siječnja, u Gradskoj vijećnici grada Slatine s početkom u 10 sati održat će se informativna radionica “Mogućnosti financiranja iz EU fondova”. Radionicu organizira VIDRA-agencija za regionalni razvoj VPŽ, a namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima, poljoprivrednicima i svim zainteresiranim pravnim i fizičkim osobama sa područja Virovitičko-podravske županije.

Radionica se održava u sklopu projeka “Bottom-up”, koji se financira iz Instrumenata pretpristupne pomoći u okviru Poziva na dostavu projektnih prijava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II“ iz Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007-2013. gdje je VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije nositelj projekta, a Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, LAG Marinianis, LAG Papuk i LAG Karašica partneri na projektu.

Pozivamo sve predstavnike malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivrednike te sve ostale zainteresirane da se odazovu na radionicu.(www.icv.hr, mt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content